Miksi hierontalahjakortti on hyvä lahjaidea?

hieronta lahjaksi

Oletko stressaantunut lahjaideaa etsiessäsi? Tunnemme tuskasi. Lahjastressin ollessa päällä sitä alkaa itsekin kaivata rentouttavaa hierontaelämystä.

Koskaan ei tunnu siltä, että on tarpeeksi aikaa löytää tarkkaan harkittu lahja (jota lahjan saaja ei halua palauttaa) jokaiselle elämäsi erityiselle ihmiselle. Tässä vaiheessa hierontalahjakortti astuu kuvioihin – se sopii lahjaksi lähes jokaiselle.

4 syytä antaa rakkaalle hierontalahjakortti

Löytyykö elämästäsi henkilön, joka ei ole ollut stressaantunut lähiaikoina? Luultavasti ei. Hieronta on yksi parhaista luonnollisista menetelmistä stressin ja ahdistuksen lievittämiseen. Se on loistava tapa auttaa jotakuta elämässäsi rentoutumaan.

1. Hierontalahjakortti soveltuu lähes jokaiselle

Urheilulliset ja aktiiviset ihmiset hyötyvät suuresti hieronnasta, koska hieronta auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta.

Innokkaalle kuntosalilla kävijälle ja ruumiillista työtä tekevälle hieronta auttaa lievittämään kipuja ja jumeja, joita he tuntevat lähes joka päivä. Myös toimistotyötä tekevä tai sohvaperuna hyötyy hieronnasta.

2. Kaikki ansaitsevat tulla hemmotelluksi

Haluat antaa vain parasta rakkaallesi, eikö niin? Rakkaasi myös todellakin ansaitsee hemmottelua. Hierontalahjakortti viestii lahjan saajalle, että välität hänen fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan ja haluat hänelle vain parasta.

3. Hieronta on henkilökohtainen lahja

Lahjakorttien ajatellaan usein olevan persoonattomia lahjoja. Jotkut pitävät niitä laiskana ja viime hetkellä hankittuna lahjana, joka vaatii ajatusta vain vähän.

Nämä kohdat voivat pitää paikkansa joissakin lahjakorteissa, mutta ei hieronnassa. Läheisesi ainutlaatuiset tarpeet otetaan huomioon, kun hän saapuu ammattitaitoisen hierojan käsittelyyn.

4. Hierontalahjakortti soveltuu jokaiselle budjetille

Hierontalahjakorttien joukosta löydät niin edullisia vaihtoehtoja kuin myös kalliimpia hierontapaketteja. Hierontalahjakortteja on saatavilla jokaisesta hintakategoriasta:

  • niska- ja päähieronta alk. 30 €
  • klassinen jalkahieronta alk. 33 €
  • urheiluhieronta alk. 35 €
  • intialainen päähieronta alk. 40 €
  • kuumakivihieronta alk. 50 €.

Kirjoittaja: Essi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Parhaat kuumakivihieronnat Suomessa.

Jätä kommentti